SOM 4 GAMBERROS
AMB GANES DE MARXA

gamberros INSOLENT

Volem convertir l’art de beure i menjar en un joc divertit, omplint aquest espai i cada plat de disbauxa. 

De la mà de dos cuiners molt trempats, gironins fins a la medul·la, neix una cuina sense definició. Ni d’avantguarda, ni de proximitat, ni mediterrània. Simplement, la nostra cuina. Idees metamòrfiques en forma de textures, aromes i sabors. 

Insolent és delicadesa, caràcter i qualitat. Escollim cada producte amb una precisió infal·lible perquè et llepis els dits. Tot ben regat de vins freaks i acompanyat d’un servei impecable, jove i canalla. Te n’aniràs sabent que tornaràs.

Tres pisos més amunt trobem El Terrat, un espai de gresca, copes, aperitius i birra fresca. Un racó per reunir-te amb la colla i gaudir de musiqueta d’artistes moooooolt insolents. Bon rotllo, bones vistes i bona gent.

dolç com un xuixo de crema

Ha treballat amb Paco Pérez i arreu d’Europa. I els últims quatre anys, aquest jove gironí ha entrenat amb Pep Guardiola dirigint la cuina més catalana de Manchester. Ha vist poc el sol, però ha guanyat més experiència als fogons que Ronaldinho al tambor. Tendresa i sensibilitat a les brases.

SERENITAT I SANG FREDA

El millor madrileny que s’ha pogut parir. Després d’un llarg recorregut per hotels de renom internacional, ha trobat l’espai perfecte per aplicar els seus coneixements del sector. Una passió que es veu reflectida en tot el que fa. Pura delicadesa. 


un boig incomprès

Un geni creatiu amb un bagatge exemplar. El Celler de Can Roca i les millors cuines catalanes han tingut la sort de conèixer el seu cervell caòtic. No sabem exactament què hi ronda per allà dins, però molta intel·ligència i molta poca vergonya. El nostre I+D dels fogons.

gran vendedor de fum i millor persona

El barceloní amb la millor posada en escena i un talent nat per adaptar-se a cada comensal. Que no falti de res. Després de voltar pel món buscant reptes, torna a la ciutat per ser sommelier i comprendre l’art d’aquest elixir tan antic. Rock and Roll líquid. 

ETS UNA ÀNIMA INSOLENT I VOLS UNIR-TE A L’EQUIP?

Envia’ns el teu CV a través del correu

INFO@RESTAURANTINSOLENT.COM

subscriu-te a nostra newsletter

Hidden

Pasos siguientes: Sincronizar una extensión de correo electrónico

Para sacar el máximo partido a tu formulario, te sugerimos que lo sincronices con unan extensión de correo electrónico. Para obtener más información sobre las opciones del extensiones de correo electrónico, visita la siguiente página (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Importante: Elimina este consejo antes de publicar el formulario.